Novinkový souhrn – 5.

Velikonoce na Penzionu Putim 

Velikonoční menu 

Na Penzionu Putim letos hosté přivítali svátky Velikonoc s chutí a radostí díky skvělému velikonočnímu menu, které zde bylo servírováno. Tradiční sváteční atmosféra byla posílena nabídkou lahodných pokrmů, které lákaly na ochutnání.

Hosté si pochutnali na skvělých pokrmech, ale také si užili příjemnou atmosféru a pohostinnost, kterou Penzion Putim vždy rád poskytuje. Takto bohaté a chutné menu udělalo svátky Velikonoc na Penzionu Putim nezapomenutelnými pro všechny návštěvníky.

Velikonoční workshopy 

Velikonoční svátky na Penzionu Putim nebyly jen o vynikajícím jídle, ale také o zábavných a kreativních aktivitách pro všechny věkové kategorie. Letos se zde konaly velikonoční workshopy, které přinesly radostné a tradiční zážitky pro všechny účastníky.

První workshop se věnoval tradičnímu umění pletení pomlázek. Každý měl příležitost vytvořit vlastní pomlázku, která je symbolizuje jakožto symbol zdraví a vitality.

Druhý workshop byl určen pro děti, které se mohly zúčastnit kreativní dílničky na výrobu různých velikonočních výrobků. Pod dohledem instruktorů si děti mohly vyrobit barevná velikonoční vajíčka, nebo dokonce vlastní velikonoční dekorace. Tato aktivita přispívala k vytvoření veselé a přátelské atmosféry během svátečních dní.

Workshopy na Penzionu Putim se staly skvělou příležitostí pro všechny návštěvníky, aby si užili tradiční velikonoční zvyky a zároveň si užili příjemný a tvůrčí čas s rodinou a přáteli.

Hledání velikonočního pokladu

Na letošní Velikonoce bylo na Penzionu Putim pro děti připraveno vzrušující dobrodružství v podobě Velikonoční bojovky. Tato hra se stala jednou z hlavních atrakcí pro malé návštěvníky, kteří toužili po zábavě a dobrodružství během svátečních dní.

Cílem Velikonoční bojovky bylo najít skrytý velikonoční poklad. Děti se vydaly na dobrodružnou výpravu, kde musely řešit různé hádanky, plnit úkoly a hledat ukryté stopy, které je přivedly k jejich cíli. Bylo to nejen zábavné, ale také stimulovalo jejich kreativitu, týmovou práci a dovednosti při řešení problémů.

Každá chvíle byla plná vzrušení a očekávání, zda už jsou blízko k cíli. Nakonec, po mnoha dobrodružstvích a vynaloženém úsilí, děti dosáhly svého cíle a odhalily skrytý velikonoční poklad, což byl pro ně velký úspěch a zážitek.

Velikonoční bojovka na Penzionu Putim se stala nezapomenutelným zážitkem pro všechny děti, které se zde účastnily. Byla to skvělá příležitost pro ně strávit svátky s přáteli, zapojit se do zábavné aktivity a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky.

Share:

Napsat komentář