Novinkový souhrn – 1.

S radostí oznamujeme vzrušující změny, které přinesou ještě větší pohodlí a útulnost do našeho Penzionu. Pro naše milé hosty jsme provedli dvě klíčové inovace, díky kterým vám budeme moci poskytnout nezapomenutelný pobyt v našem Penzionu.

🛌 Vyměněny matrace pro Váš nejlepší spánek!

Vaše pohodlí je naší prioritou, a proto jsme vyměnili matrace ve všech pokojích naší ubytovací části. Nové matrace přinášejí nejen moderní design, ale také optimální podporu pro váš klidný spánek. Po náročném dni můžete nyní snít ve větším komfortu a probudit se plní energie pro další dobrodružství.

Nové matrace

🌡️ Moderní plynové kotle pro účinné vytápění!

Abychom zajistili příjemnou teplotu ve vašich pokojích, rozhodli jsme se modernizovat naše vytápění. Nové plynové kotle přinášejí nejen účinnější vytápění, ale také šetrnost k životnímu prostředí. V našem Penzionu se nyní budete cítit příjemně i v chladnějších dnech.

Nové kotle

Těšíme se, že vám tato vylepšení přinesou ještě více radosti a pohodlí během vašeho pobytu u nás. Vaše spokojenost je pro nás klíčová, a proto se snažíme neustále zlepšovat. Děkujeme vám za vaši přízeň a těšíme se na setkání s vámi v našem nově vylepšeném Penzionu!

Share:
Related Post

Napsat komentář