Novinkový souhrn – 3.

Čerti 2023 

Letos se u nás na Penzionu odehrál nezapomenutelný zážitek, kdy k nám zavítal Mikuláš se svými věrnými společníky – Andělem a čerty! Atmosféra byla plná radosti a očekávání, jak malých, tak i těch větších návštěvníků.

 

Mikuláš přišel s dlouhým bílým plnovousem a pyšně nesl svou knihu hodnocení. Děti se těšily na sladké odměny za svou pilnost a hodné chování. Anděl s čerty pak vytvořili nezapomenutelnou show plnou zábavy a smíchu pro všechny přítomné.

 

Celý večer byl plný radosti a tepla, a jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tohoto kouzelného okamžiku.

 

Děkujeme všem, kteří se k nám připojili, a těšíme se na další společné chvíle plné pohody a veselí v Penzionu Putim!

 

Silvestr a otevírácí doba ke konci roku 2023 

🍽️ Otevírací doba restaurace 🕒

 

Milí hosté,

rádi bychom vás informovali o naší otevírací době restaurace ke konci roku 2023. Těšíme se, že vás můžeme přivítat:

Sobota 30.12.  13:00 – 18:00 
Neděle: 31.12.  13:00 – 18:00
Pondělí 1.1.       13:00 – 18:00

Rádi bychom vás také informovali, že na Silvestra bude naše restaurace otevřená do 18:00. Po této hodině bude restaurace uzavřená pro veřejnost z důvodu ubytovaných hostů, kteří budou slavit příchod nového roku u nás.

Děkujeme vám za pochopení a podporu v uplynulém roce. Těšíme se na setkání s vámi a přejeme vám všem krásné a bezpečné přechody do nového roku.

Wellness provoz

Vážení hosté,

rádi bychom vás informovali, že náš bazén momentálně prochází plánovaným údržbářským servisem a bude mimo provoz až do přelomu února a března. Nicméně máme pro vás skvělé zprávy – vířivka a sauna zůstávají stále v provozu, aby vaše relaxace nebyla narušena.

Chceme, abyste si i nadále mohli užívat klidného odpočinku. Abychom vám zajistili maximální pohodlí, nabízíme možnost rezervace místa v těchto zařízeních. Stačí nám zavolat na tel. 606 053 022.

Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemné chvíle relaxace v našem wellness centru.

Share:
Related Post

Napsat komentář