Novinkový souhrn – 4.

Nové speciální nabídky 

Soustředění pro sportovní týmy

Připravujete se na sezónu plnou úspěchů a vítězství? V Penzionu Putim jsme pro vás připravili ideální prostředí pro sportovní soustředění. Naše profesionální služby vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Kvalitní ubytování, stravování a možnosti tréninku v přírodě čekají na vás a vaši týmovou partu.

Školky a Školy v přírodě

Věříme, že vzdělávání může být i dobrodružstvím! Pro školky a školy jsme připravili speciální programy v přírodě, které spojují učení s radostí z objevování. Naše prostředí nabízí inspiraci, bezpečí a možnosti pro výuku venku, kde se děti mohou učit a užívat si krásné chvíle. 

Firemní akce s ubytováním

Hledáte místo pro firemní akci, která posílí týmovou spolupráci a motivaci vašich zaměstnanců? V Penzionu Putim máme připraveno ubytování i pro velké skupiny. Aktivní programy, které podpoří vášeho firemního ducha, jsou samozřejmostí. 

Pořádání sportovních turnajů

Soutěživá atmosféra, vášeň pro sport a nezapomenutelné zážitky – to vše nabízíme při pořádání sportovních turnajů v Penzionu Putim. S našimi profesionálními službami se nemusíte starat o nic jiného než o vítěznou strategii vašeho týmu. Přijďte a buďte součástí skvělých sportovních událostí!

Pořádání svateb

Vaše svatební sny mohou začít právě tady. V Penzionu Putim vytvoříme pro vás a vaše hosty nezapomenutelnou svatební oslavu plnou lásky, radosti a romantiky. S perfektně zorganizovaným programem a krásným prostředím budete mít svatbu snů, o které jste vždy toužili.

Rezervujte si svůj Nezapomenutelný zážitek již Dnes!

Náš tým v Penzionu Putim se těší na to, že vám zajistí nezapomenutelné chvíle plné radosti, dobrodružství a společného prožívání. Rezervujte si svůj termín již dnes a připravte se na nezapomenutelný pobyt s námi!

Share:
Related Post

Napsat komentář